JoDuu


Just nu mår jag bra som fän, fast samtidigt skit.
Jag mår bra, men inte kroppen. Ska börja med solterapi! Orkar inte mer...
Sitter i Härnösand men väldigt trevliga tjejerna :)
Det är inte så farligt och tråkigt att vara här, men jag är ju såklart hellre hemma!
Livet går åt rätt håll, jag är lycklig och väldigt nöjd med tillvaron.
Jag vill dela med mig av en fin melodi..
First Aid Kit - Hard Believer

http://youtu.be/D8jIb74ldpg

Puss och kram!

Hmm

Nu tänkte jag faktiskt skriva om någonting helt annat. Något jag tycker är jobbigt.
Jag tycker att det är jobbigt när man känner att kroppen inte mår bra. Man ser många varningssignaler och vet inte vad man ska göra åt det vilket gör att man blir stressad och det blir värre. En väldigt ond cirkel.
Nu är det så att jag har atopisk hud vilket är en kronisk hudsjukdom som orsakas av nedsatt barriärfunktion och inflammation i huden. Alltså, min hud är skit kort sagt. Ofta ser det kanske inte så farligt ut, men jag blir väldigt torr på vissa ställen, som ryggen.. och det känns som att huden brinner.. Så man måste smörja och smörja utan att det känns speciellt mycket bättre.. Och nu är jag så himla less på detta. Så nu tänker jag försöka göra något åt det.
Jag går nu på hudmottagningen.. Inte för att det gör någon direkt skillnad. De säger typ "det är kroniskt så du får lära dig leva med det".
JAHA?! idioter.. Det finns iof vissa saker de erbjudit, så som "lila bad" och solterapi.. Grejen är det att det kostar.. Någon som provat? (jag har badat två ggr.. kan inte riktigt säga att det var någon markant skillnad. Tillfällig lindring kanske)
Mamma tjatar om att jag ska hålla på och ändra om kosten och det verkar ju inte så dumt faktiskt. Gluten och mjölkprodukter är jag fullt medveten om att det inte är bra för kroppen i stora kvantiteter, men det är lite svårt tycker jag. Men jag ska börja prova lite alternativ ialla fall.
Hos läkaren får man ju mest bara steroider vilket jag inte riktigt gillar..
Jag tycker alltså att detta är väldigt jobbigt och jag ska försöka göra något åt det på riktigt nu! Prova allt för att bli av med detta, fast det går ju inte, men ialla fall försöka lindra det.
Jag önskar faktiskt att jag hade skabb istället. Det kan man lätt bota och jag skulle lätt kallas för "Skabb-Elin" resten av livet bara huden mår bra..
Jag är less och blir så stressad av det. Jag vill för en gångs skull att min kropp ska må bra!
Nu ska jag sova. Tjaråå!

RSS 2.0