Skola

Just nu känns det lite segt med skolan faktiskt. Men saken är den att kursen är intressant och rolig, kan bara inte finna lusten till att plugga.. Det är väldigt tråkigt. Kom hem från Härnösand igår efter en väldigt trevlig och bra vecka! Vi har även fått skapa en del..



Tänk vad man kan åstadkomma med lite silkespapper och vanligt färgat papper.
Vi fick även rita porträtt med kol. Min bild är lik någon. Inte mig.. Men ansiktet är så bekant och det stör mig så otroligt...



Jag håller på med en del virkning också, men blir inte riktigt färdig med något. Funderar på att lägga upp en del att sälja på etsy.com... Där finns såå mycket fina, handgjorda och häftiga saker! 




Detta är 25 minuter av ren njutning. Helt underbart!!
Bon Iver live





När jag kom hem från Härnösand hade jag i alla fall något härligt att komma hem till. En liten familj som jag får vara en del av. Agnes hade tyckt synd om sin pappa som hade fått sova själv så han hade fått låna Pippi att sova med. Så härligt! Haha

Jaja

Nu var det länge sedan jag uppdaterade någonting här. Jag har väl kanske haft annat för mig.

Har tillbringat lite mer tid på snowboarden! Och oj vad bra det gick! Är faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag ens vågar överhuvudtaget. Och det gick bra!

Vi har även ett fint växthus i köket för tillfället där det växer massa spännande saker.

Och imorgon ska Agnes ha kalas här hemma och det kommer säkert bli roligt.

Nu jädrar!

Nu ska jag ta och promenera ner på sjukhuset för att sola! Ska även förbi och köpa en bikini som jag hoppas man känner sig bekväm i på Stadium. Ska bara samla lite kraft så...

Nu är det dags igen!

Nu har jag och Agnes satt lite frön!
Det blev tomater och paprikor idag. Sen ska vi sätta squach när Agnes fyller år sa vi.



Jag har använt gamla glas och muggar att så i.. Men kanske ska ta och köpa några sålådor..

I vår och sommar ska vi ha massa grönt hemma har jag bestämt! Och nu när humlen är borta i rabatten får det ersättas med sockcerärter. Sen kanske vi ska skaffa en liten pallkrage att odla lite mer i som morötter och annat trevligt. Så nu tycker jag det är dags att snön försvinner så jag kan förverkliga detta!

Vagnsmobil

Nu har jag knåpat ihop denna lilla vagnsmobil. Vet inte hur den passar på en vagn eftersom jag inte har någon i närheten att testa på  just nu, men jag hoppas att det funkar! Jag vet inte heller hur det funkar att fästa med duschdraperisringar i vagnen.. Men det återstår att se! Beror väl säkert på vilken vagn man har antar jag.
Denna mobil kommer snart tillhöra en liten liten bäbis som jag inte tror är född än. Hoppas hon/han gillar den!

Bikini

Igår hände någonting som inte hänt på länge. Jag fick lite panik och kände mig lite extra oduglig, vilket jag inte brukar. Jag skulle nämligen på badet. Jag har inte haft på mig bikini på bra länge och nu passade ingen. Tror inte någon passat riktigt bra någonsin men ändå. Antingen var kupan liten, för smal runt, för stor kupa eller för stor runt. Detta var då inte kul. Och det blev inte bättre när Pether skulle försöka hjälpa mig eftersom man inte vill höra "men den andra kanske satt bättre för den där ser obekväm och trång ut" eller vad han nu sa. Ja!! Han menade väl, men man är väl lite extra känslig vid ett sånt läge och vill väl bara höra att man inte är så hemsk man känner sig. Det slutade med att jag nästan stannade hemma.. Men jag tog en sportbh istället för det var det enda jag kände mig riktigt bekväm i. Och inte såg hemsk ut i...

Idag tänkte jag köpa en ny och började kika runt på olika ställen. Och dra åt helvete jädra värld! Jag har större än C vilket innebär att jag kan glömma att hitta någon som är fin eftersom utbudet är skit i större storlekar.

90% av alla bikiniöverdelar jag hittade passar bara de som inte har några extrakilon. Och resterande 10% såg gräsliga ut. Om jag ska hitta en bra överdel att ha så måste jag alltså köpa på någon fin underklädesbutik för massssssa pengar som jag inte har. Tänk om jag någon gång skulle kunna hitta min storlek på en fin bikini (eller BH för den delen) som även sitter bra för typ 49-149 spänn (som jag hitta massor för idag)!!! Det lär ju aldrig hända. Hade varit glad om jag hitta en för under 200... Sen ska man ha underdelen också..

Det är säkert så att folk helst inte ser sådana som mig i bikini så de skiter i att göra någon som frungerar för mig. "Då kanske hon behåller kläderna på!"

Ska man straffas för att man inte har jättesmå tuttar? Eller för att jag inte opererat dem så de är som hårda bollar? 

Det finns väl någon såndär badburka.. Kanske ska köpa en sådan istället.

Var är alla fina bikinis för oss som inte ser ut som nå jäkla modeller?! Eller äre bara jag som har detta problem?!
Tror dock att man kan hitta nått som kan vara okej på Lindex för de har rätt bra underklädesutbud..

Men jag blir så ledsen på mig själv att jag ens ska behöva tänka dessa tankar! Jag vill inte bry mig, men det gör jag ändå!

Syende.

Jag har gjort en haklapp av en handduk. Det funkade ju bra det också! Är dock inte helnöjd.. eller ned blev fin, men slarvigt gjord så ska nog prova göra flera sen, men ska skaffa kantband för de är förmodligen lättare att sy på än att använda vanligt annat tyg typ.. Jag kom på att jag skulle göra det för att en vän till mig och jag pratade om att det inte lär vara så svårt och de hade ingen till deras son så.. varför inte? Kan ju lika gärna prova så kan han få denna :)



Såhär blev den! Har inte provat den på något barn än så jag hoppas att den är lagom stor.. Eller jag mätte lite på Agnes så.. Och hon trodde först att jag var tokig och tänkte göra en haklapp till henne! Hehe

Jaja..

Nu har det gått 2 dagar med steroider (kortison), promenader och sol. Ska snart promenera ner på sjukhuset för att sola igen. Huden känns redan bättre, men det är nog pga steroider och inte solen än.

Just percis nyss blev det även så att jag nog ska plugga denna sommar, vilket kommer bli rätt skönt :) Då kan man ligga ute i solen och läsa istället för att jobba. Kan behövas innan sista terminen med C-uppsats och alld vad det innebär.

Har provat en ny grej i matväg också! Matvete! Det fick ju att äta det också med lite coleslaw och qourngrytaliknande grej. Mycket gott var det! Ett steg längre bort från pastaträsket! ;)

RSS 2.0