Rensning och nytt!

Ja, jag vet inte vad jag ska skriva men det känns som att man behöver rensa. Har exempelvis börjat rensa sånt som facebook. Inget ont mot de jag väljer att ta bort utan det är väl så att man inte har så mycket med varandra att göra. Rensa bland bilder och rensa bland allt materiellt här hemma.
 
Det är faktiskt skönt tycker jag.
 
Vill du kika nya bloggen? Den är inte klar än, men börjar väl arta sig. Hittills har jag valt att vara lite mer anonym och jag har inte bestämt mig för än hur det kommer se ut i framtiden. Beror väl lite på läsarantal.
 
Rackarkotten! Än har det bara blivit matinlägg, men har inte hunnit lägga upp något annat. Det blir lätt så är Sam alltid vill hjälpa mig med datorn..
 
 

Ny!

Sitter och pillar med nya bloggen. Jag hoppas jag ska bli lite mer aktiv där sedan. En nystart! Men lite gammalt ska självklart följa med! Exempelvis ni som läser?

Fix

Jag håller på att fixa pysselrummet. Sista strykningen gjord nu! Yes! Snart kan man pyssla igen.

Har även funderat på att flytta denna blogg. Eller kanske snarare starta en ny. Grejen är att vissa saker vill jag flytta med. Inte nödvändigtvis allt, men en del. Som gravidfoton och texter som hör till det och det känns lite meckigt att greja med. Så vi får se.

Sam är lite sjuk nu. Magsjuk för lite över en vecka sen och nu är han snorig och har haft lite feber. Hoppas det går över snabbt för honom!

Har köpt ett nytt objektiv till min kamera också. Känns helt okej! Roligt med nytt och detta är bättre än mitt förra. Tycker jag i alla fall. Har dock inte hunnit prova det så mycket. Men snart så!

Nu ska jag gå och sova. Eller lägga mig i sängen för det lär bli ungefär lika sömnlös natt som igår. Det är jobbigt att vara sjuk..

Planet!

Idag hade vi BVC inbokat för att senare träffa föräldragruppen. Dessa planer fick hastigt ställas in då Sam började kaskadkräkas. Hulkade tills han grät i panik. Då brände tårarna bakom mammans ögon.. Så hemskt att se. Sen gled han iväg och lekte. Så har det varit lite från och till hela dagen. Tussig, sover, kräks, pigg, leker, tussig.. Och mammig som attan! 

Nu har han inte kräkts sen Pether och Agnes kom hem. Vi har varit försiktig med mat, men han har fått tutte så nu har jag typ skavsår. Hoppas att det inte blir mer nu!

Jag kan ju förvänta mig att sitta med huvudet i toan om någon dag då han kräkts ner mig flera gånger idag.. Jag har varit i min famn iaf 60% av tiden..

Imorgon kommer min mamma hit på morgonen så jag kan gå på Freddes begravning. Det känns så sjukt. Det har fortfarande inte sjunkit in.. Jag har fortfarande inte förstått.

Jag har letat fram några gamla foton från tiden då det begav sig. Tänkte att det kan vara lite roligt.. Fast morgondagen kommer nog inte kännas så rolig alls. Men skönt på nått vis att gå på begravningen även om det känns jobbigt.

Kram kram!







Åka hem igen

Imorgon åker vi hem efter en lagom resa till min syster. Vi har hunnit en del, men vi hade inte så mycket att hinna heller så vi har helt enkelt hunnit ta det lugnt och vila också.

Vi har varit i Camden, Kingston, på Rugby, Kew Garden, hemma hos Sanna och ja.. Det är typ det. Mycket trevligt! Och det har funkat otroligt bra med Sam! Vilken liten hjälte! Så tålmodig och glad för det mesta. Men det kommer nog bli skönt för honom att komma hem till vardag och de få rutiner vi haft! Det jag saknar mest är en riktig barnstol för honom att sitta i när han äter. 

Kan ju skriva en rad om den enorma utveckling han går igenom! Har har nu 4 tänder och står väldigt mycket utan stöd. Alltså han släpper och håller balansen jättelänge tills han väljer att sätta sig ner försiktigt (efter ca 20-30 sekunder). Han pillar och grejar ned allt och finmororiken blir bättre och bättre! Herregud vad fort det går..

Nyår i England



Så var 2013 slut och 2014 har börjat.

Vi är just nu i England hos min kära syster. Igår firade vi in det nya pret med underbart god middag, någon öl och Catan.

2013 var året då det hände mycket i mitt liv. För exakt ett år sedan flyttade vi ut på Rödön. Jag var gravid och skulle inleda min yrkeskarriär som förskollärare i Marieby. Hann jobba ett litet tag innan jag blev sjukskriven pga mina eksem.


Den 30/4 hände det största som någonsin hänt mig. Min son föddes! 3e dagen över tiden gick vattnet kl 00.30 och 03.52 låg han på mitt bröst. Aldeles färsk. 3330g och 51cm! Vi stannade bara en natt på BB och kom hem 1/5. Det var mycket speciellt att få komma hem med en liten person som var helt beroende av oss.

Annars har 2013 bjudit på massa andra trevliga händelser och upplevelser. Många fina dagar i solen med nära och kära, mysiga dagar i soffan och några resor. Vi åkte och hälsade på Urkultarna i Kristinehamn, Pethers pappa och min pappa. Vi åkte på Urkultsfestivalen också med barn och allt.

Pether började jobba och jag och Sam började hitta någon slags dagsrytm.. Sen var det dags för flytt igen lite spontant sådär. Men oj vad bra det blev!!

Och nu blev det en resa till England. Skönt att kunna ta sig iväg såhär trots att vi nu har barn på heltid. Men nästa tripp hit ska Agnes följa med på! :)

Det var lite kort om 2013. Det har hänt mycket mer såklart :)






RSS 2.0