Sytt!

 
Ett par jeans och en t-shirt.
Mina gamla jeans som jag nog aldrig kommer kunna ha igen fick bli små jeans till Agnes. En tröja får hon också! Jag hoppas de passar!

Rubrik

Ligger här i sängen och kikar igenom lite bilder vi (jag) fotade i helgen. Men han anmälde sig frivilligt att vara en del av bilderna vilket känns lite extra kul!
 
 
Först fotade vi innan vi åkte in på stan... Men de bilderna blev faktiskt inte så bra för jag hade lite väl bråttom när jag försökte rikta kameran, fokus låg fel och ja.. Det blev inte så bra.. Sen tycker jag verkligen att det är skitjobbigt när det skriker röda fläckar överallt på min hud och vill inte ha med den ångesten i magbilderna så.. Vi tig nya bilder när vi kom hem!
 
 
Den första bilden har jag faktiskt suttit och tagit bort de fulaste prickarna och såren från armen.. Skulle vilja få till en jämnare färg i ansiktet också, men kommer inte riktigt ihåg nått vis.. Tror att jag kunnat det förut..
 
Bebisen har iaf varit väldigt livlig på sistonde och man ser tydligt på magen när den bökar. Jag har försökt fånga det på film, men det är svårt för hen vill inte tillkännage sig lika mycket.. Det är nästan som att det känner på sig när man plockar fram kameran. Lite så var det även förut när man försökte känna rörelserna men nu verkar den inte bry sig om det utan bufflar på även om man lägger dit handen.
 
Det känns märkligt att faktiskt ha nån som lever innuti en hela tiden. En annan individ i mig!
 
Har ju varit hemma nu i 2 dagar och jag är ju rätt kass på att vila.. Dock gör jag allt i min takt och på mitt sätt. River fram.. orkar inte fortsätta.. låter allt ligga i några timmar medan jag hittar nått annat att göra.. återgår till det första..släpper det och hittar nått mer.. Ja typ så. Fast jag har hunnit vila och slappa däremellan också!
 
Vet inte om jag sover bättre. Vaknar hela tiden och har det jobbigt på nätterna.. Men är lite piggare på dagarna i alla fall. Kanske för att jag inte MÅSTE göra nått. Jag kliver upp när jag vill (men vaknar ändå 7!! Inte likt mig.. Graviditeten som spökar?) och gör det jag vill. Vilar när jag vill och så vidare. När man jobbar så kan man ju liksom inte bara "ähh jag lägger mig på soffan en timme och vilar med lite härliga serier.."
Jag trodde jag skulle tycka att det var skönt att vara hemma bara.. Men det har faktiskt känts drygt idag. Men det är ju tråkigt att vara ensam. Imorgon ska jag hämta Agnes och min kära Pether kommer hem! Tror jag kommer jobba till veckan i alla fall.. Vet inte hur mycket dock. Har inte hört av läkaren än heller. Får kanske ringa imorgon igen...
 
Nu måste jag försöka sova. Hoppas på massor av sömn inatt så jag orkar vara med familjen imorgon. God natt!

Hemma!

Ligger i sängen fortfarande. Trött men börjar bli hungrig.
 
Sjukskrev mig denna vecka pga sömnbrist. Sjukt jobbigt.. Sov inte så mycket bättre inatt, men behöver i alla fall inte göra nått idag.
 
Snart ska jag ta och kliva upp och göra lite polentagröt tänkte jag. Var länge sedan jag åt det..
 
Bortsett från eksem/sömnen så är allt toppen! Mår verkligen bra i graviditeten och har det bra! Börjar längta mer och mer efter att det ska vara dags för bebis. 
 
Denna dag då.. Vad ska jag hitta på?
 
Funderar på att sy lite. Kommer inte riktigt på vad bara, men det ska nog gå att komma på!

Present

 
En födelsedagspresent till Agnes vän! Agnes fick välja tyg och typ av plagg.

Men åhh.

Jag börjar bli riktigt less på allt dela hit och dit på Facebook. Det är videos om misshandlade djur, hallal-slakt, tragiska händelser och så vidare. Men liksom.. Det krävs väl mer än att dela en länk för att ta ställning i olika frågor?
 
Du tycker kanske verkligen att det är synd om de stackars grisarna som ligger fastklämd i någon liten bur eller kossor som får halsen uppskuren.. Ja, jag mår också illa! Men vad väljer du sen att köpa i affären? Vilket kött väljer du? Vad tar du avstånd ifrån? Eller tar du avstånd från någonting? Isf av vilka anledningar?
 
Det är väldigt lätt att sitta och tycka en massa, men sen att se skillnaden i affären är tydligen svårare. Där får plånboken bestämma och köttet kanske får bli massproducerad? Det handlar inte om djuruppfödning ens.. Det är en produktion!
 
Alla väljer själva vad de vill köpa och vad de vill bry sig om, men jag blir så less på allt detta "titta vad jag bryr mig och dessa bilder gör att jag vill gråta"-delande.. Men väljer du verkligen att ta avstånd från sådant? På riktigt??
 
Jag köper väldigt sällan kött i affären. Kan vara nån enstaka gång.. Men jag har mest vilt och fisk/skaldjur i frysen/kylen. Det är så jag vill ha det. Jag köper gärna kött från någon gårdsbutik eller liknande. Där känns det i alla fall lite mer säkert att djuren haft det bra. Jag äter gärna kött, men jag ställer faktiskt krav på det och för mig får det ses som en lyx att äta kött. Vi äter ofta veg.. Vi äter inte kött varje dag för det behöver vi inte!

Sytt!

 
Kläder man inte använder eller kan ha längre kan man faktiskt göra nytt av. Dessa byxor och tossor var tidigare en t-shirt. Fick en massa kläder att blåsa nytt liv i vilket känns väldigt roligt eftersom det är återvinning på hög nivå och i princip gratis! Köpte dock mudden men den kostade inte många kronor.
 
Jag känner faktiskt att det är roligare att sy kläder eller göra om gamla kläder än det är att köpa nytt. Är så nöjd över min fina Overlock som gör detta möjligt!
 
Det känns inte värt att köpa tyg och sy krångliga saker av.. Men att sy om gamla kläder är en annan sak. Tyg är dyrt och då kan man ju lika gärna köpa kläder, fast det är ju kul att sy så.. Detta är ju perfekt!

Det lär nog dyka upp mer omgjorda kläder här sen :)

v32

 
 
Ny vecka igen. Tiden går ganska fort ändå. Nyss var vi på UL tycker jag fast vi har hunnit massa sedan dess. Flyttat, jobbat och en massa! Nu är det bara typ 8 veckor kvar..
 
Jag hade inte tänkt att köpa gravidkläder faktiskt.. Man använder ju dem under så kort tid, men nu är det så tråkigt att bara kunna ha leggings och tråkiga tröjor.. Så jag har faktiskt köpt lite nya kläder som jag kan ha nu! Skulle behöva uppdatera hela garderoben, men får nog vänta lite med resten..
 
Fyndade några mammatröjor för 50kr st här om veckan på HM och jag gillar dem skarpt! Kan säkert ha dem efter bebisen kommit ut också. Igår köpte jag även ett par byxor på HM, de på bilden..Sköna och inte leggings! 

v31 med bild

 
Bebismagen v31 (30+0)

Barnmorskebesök!

Idag har vi varit till barnmorskan för att kolla magen och bebisen.

Allt såg väldigt bra ut och hajen verkar växa som den ska. Hon sa att jag hade lite sämre blodvärde och tyckte att det vore bra om jag fortsatte, eller snarare kom igång igen, med att äta "gravid-vitaminer". Det var inte nödvändigt, men kan vara bra i förebyggande syfte, så det ska jag väl göra. Det var mest järnet hon tyckte jag kunde behöva så kan ju äta lite extra mycket broccoli också.

Vi pratade lite om hur jag mår annars och hon tyckte att jag borde tala med min hudläkare ang. sjukskrivning pga mina eksem. Mest att jag inte sover på nätterna.. Jag har tänkt att man kanske får försöka härda ut den sista tiden i och med nya jobbet och allt, men det tyckte inte hon! Sover man inte så ska man inte jobba! Det gör bara saker och ting värre.. Jag gör ett halvkasst jobb, mår dåligt, konstant trött, ökad stress, förvärrade eksem.. Inte alls bra för varken mig eller bebisen. Så hon tyckte att jag absolut måste överväga det.

Känns tråkigt.. Fast det är klart att det hade varit skönt att inte jobba och bara pyssla på här hemma innan men det känns ju som att man liksom lämnar kollegorna i sticket och det vill jag ju inte. Jag ska precis påbörja introåret lite. Just nu känns det ju lite tokigt med allt.

Vi får se hur det blir! Kanske försöker köra på. Kanske går ner i tid. Kanske blir hemma på heltid. Det får nog mitt mående avgöra i slutändan.. Nu handlar det ju inte bara om mig utan mitt barn också.

Snart är det dags för föräldragrupp också. Det ska bli kul att få träffa andra i närheten som ska ha barn nästan samtidigt som oss. Få prata av sig om alla tokiga grejer man tänker och gör.

Haha tyckte det var lite kul när barnmorskan frågade om "tobaks och alkoholvanor" för att det gör man en bit in i graviditeten. Hon berättade att det kanske känns konstligt att få frågan "hur mycket alkohol dricker du nu?" när man sitter med gravidmagen i vädret. Tydligen blir folk lite mindre orolig mot slutet av graviditeten och saker verkar inte lika farligt när man kan känna bebisen röra sig och så.. Så vissa verkar inte vara så hård med tobak och alkohol då. Jag känner igen det beteendet lite faktisk! Fast jag varken dricker, röker eller snusar men jag börjar bry mig mindre och mindre om maten. Lever äter jag inte (för det ska inte gravida äta) men däremot kallrökt och gravat.. Ostar och sånt.. Det är jag inte alls lika rädd för som i början. Men nu vet jag ju att bebisen lever hela tiden eftersom jag känner hur den rör sig. Vilket är mer eller mindre konstant nu för tiden emot förut då jag kanske kände 3-4 sparkar om dagen. Nää nu ska jag och Pether ta och kramas lite framför Harry Potter and the Order of the Phoenix.

v31

Ny vecka, ett steg närmare bebis.
 
 
Agnes: "Elin. Jag tycker att du och bebisen är bäst! Fast mest bebisen.. och du." Det framkom dock senare att även pappa, mamma, Ronny och Liv var bäst, men ändå! Så söt hon är.
 
Agnes: "Elin! Kan du berätta för bebisen att jag har en klänning på mig?!"
Jag: "Agnes har klänning på sig idag"
Agnes: "Haha Jaaa! Nu blev den nog glad tror jag!!!"
 

Förlossning

Många tankar kring förlossningen nu.
 
Hur vill man att det ska gå till? Vad har vi för förväntningar? Hur ont gör det? Alltså.. På riktigt? Kommer man klara av det? (man har väl inget val, men kommer man kunna hantera det eller kommer man få panik..?)

Många vill gärna dela med sig om sin eller någon bekants förlossningsberättelse.. Helst är det nån skräckhistoria där inget går rätt. Ibland känns det lite som att folk liksom tänker: "Alltså om du bara visste vad du gett dig in på.." och nästan så att man måste förklara att jag tror att det kommer bli bra hur det än går och nästan får ett hånleende tillbaka. Jag har ju liksom inget val! Jag vill ju ha barn och sist jag kollade så var det såhär det gick till! Jag har aldrig gjort detta förut och vet inte vad som väntar, men det gör ingen. Inte ens de som fött barn tidigare för att man vet ju aldrig hur det går. Den andra förlossningen kanske blir helt olik den första. 
 
Så just nu känner jag såhär: Har du inget positivt att berätta om förlossningar så snälla var tyst. Västa scenariot spelas redan på repeat i huvet på mig. Precis som tankar på att det går illa med barnet över huvud taget. En risk med liv är tyvärr död. Det kommer alltid finnas tankar på det. Speciellt för mitt barn. Just nu känner jag att den ligger säkert i magen.. Eller relativt säker.. Blir ju orolig om jag inte känner så mycket rörelser och huvet hoppar såklart till det värsta. Det gör väldigt ont att tänka så.. Därför vill jag försöka fokusera på det positiva och det jag ser framemot.. inte mina rädslor, min oro och allt negativt. 
 
Jag blev så glad igår när Therese och Mille var på besök igår och hon berättade om sin förlossning. Att det hade gått så bra och att smärtan var helt okej! Att det inte gjorde så ont eller vad man ska säga. Att hon kände sig omhändertagen och så. Det kändes även bra bara att hon liksom räknade med att det ska gå bra för mig med! Det känns som att få ränkar me det även fast de säger att "men det går säkert bra för dig".. med tvivel i rösten efter deras egen skräckhistoria berättats.. Jag tror verkligen inte att det är för att vara elak eller så! Men det gör mig faktiskt ledsen.. Samma när folk ska berätta om sånt de läser och ser om förlossingsskador och allt. Vad ska jag säga liksom? "Ja, jag får väl sy igen det som går sönder.. Hoppas att jag kan utföra mina behov.." eller vadå? Bör jag vilja göra kejsarsnitt? Jag skulle inte ha nått emot att göra det ifall det är vad barnmorskerna eller läkarna tycker är bäst för mig, men tänker inte planera in det pga att jag är rädd för förlossningen.. Iaf så länge rädslan ligger på en bra nivå.. Skulle jag känna mig skräckslagen så visst. Men jag är mycket lugnare än jag trodde jag skulle vara.
 
Jag kommer nog inte planera min förlossning i förväg. Inget förlossningsbrev kommer skrivas. Jag vet ju inte alls vad jag ska förvänta mig. Jag vet ju inte hur det går till. Jag vill hellre ta det som det kommer och att de som arbetar på förlossningen får guida mig i vad som är bäst. Jag har inga tankar om bedövning direkt. Klarar jag smärtan så kanske det går utan bedövning, men känner jag att det blir för jobbigt så har jag absolut inget emot att ta en epidural eller andra former av smärtlindring. Enda jag funderar över med epidural är att då kan man väl inte ligga som man vill eller gå/stå?
 
Hur ser du på bedövning under förlossning? Erfarenheter? Jag vet ju inte hur det funkar.

Agnes klänning

Sydde en klänning till Agnes.
 
Hon verkade nöjd och jag känner att den nog blev bra! Det är så kul att ha en overlock! Bästa köpet på länge!


Blöjor

Jag har lagt en beställning hos Helt Rättbutiken på bland annat blöjor.
 
Dessa blöjor är såklart miljövänliga (annars hade jag väl köpt på mataffären som alla andra)..
Jag har ju haft funderingar på att använda tygblöjor, vilket jag planerar att faktiskt göra också men kommer ju använda vanliga blöjor ibland.. T.ex. när man är ute på nått äventyr eller när man är lite trött på att tvätta hela tiden. Det är även så att jag har hört att första dagarna ska man använda vanliga blöjor då det första bajset är väldigt svårt att få bort.. Sen vet jag inte om jag kommer vilja tvätta en massa första dagarna.
 
"Ett ekologiskt alternativ till traditionella engångsblöjor.
Attitudes blöjor är både effektiva, bekväma och har bra en bra uppsugningsförmåga. De är tillverkade av komposterbart och förnyelsebara material och dessutom C02-neutrala!
Världens grönaste engångsblöjor! 

Även ytterförpackningen är 100% biologiskt nedbryningsbar och komposterbar.
Blöjorna är inte klorblekta."
 

Tycker det låter bra jag! Kommer dock kanske int alltid köpa dessa... Se är ju faktiskt dyra så det kommer nog bli vanliga hederliga pampers eller willys egna.. Änglamarks kanske? De tror jag till och med är miljömärkt. Aja.. Hoppas bara bebisen slipper få kemiska brännskador som vissa blöjor kan ge..
 
Jag köpte även te, blekmedel, en ansiktistvätt och hårfärg.. Henna denna gång också. Jag har kvar halva förpackningen från förra färgningen men ville ha lite rödare då den jag köpte sist var brun. Kanske går att blanda? Fast det kanske jag inte vågar.
 
Jag vill i alla fall snart träffa min bebis även fast det är 10 veckor kvar...

Syende.

Nu har jag hunnit sy lite! Gjorde det mest bara för att jag kom på att jag ville göra någonting men visste inte vad.. Medan jag tänkte så sydde jag dessa.. Kom dock aldrig på vad jag ville göra.. Men lite terapisyende var precis vad jag behövde. Byxorna gjorde jag inte idag, men de passade in i temat och är i samma storlek (ca 62)
 


 
                  

Ska man?

 
Längtar tills vi har allt klart. Det mesta är faktiskt färdigt eller ligger liksom med sista detaljerna som ska fixas.. 

Vi har nästan allt till bebisen också. Det enda vi behöver nu är ett babyskydd, men det ska vi få av min kära far.
 
Sen finns det alltid saker man kan vilja ha, men som inte är nödvändiga. Som en badbalja eller babysitter t.ex. Det är säkert bra att ha så vi lär ju skaffa det sen, men det är ju inte något man måste ha.
 
Jag har funderat och funderat.. Men jag vet inte hur jag ska göra nu.
 
Andningslarm? Är det något man borde skaffa?
Jag tror att det skulle kunna lugna lite i alla fall.. Eftersom jag antar att jag kommer vara lite orolig över typ PSD och sånt. Eller mycket orolig kanske... Jag VET att det inte hör till vanligheten att barnen bara dör i sömnen, men det händer ju! (1 av 4000 barn drabbas av PSD) Om man har ett larm kanske man har en chans att göra någonting.. I alla fall försöka rädda barnet. Har man inget larm och kanske inte märker det så.. ja. Jag vet inte om andningslarm faktiskt räddar liv, men jag tror att man i alla fall ökar möjligheten. Att försöka göra något är väl alltid bättre än inget?
 
Eller skulle ett larm öka oron?
 
Om det otänkbara skulle hända.. Om mitt barn skulle dö i sömnen och jag hade ett larm så skulle jag i alla fall veta att jag inte kunde gjort nått mer. Men om jag inte hade ett.. Om jag väljer bort det.. Då kan jag ju inte ens försöka rädda. Kan jag strunta i det när jag vet att det finns? De är ju inte så dyr.. (kostar runt 1000:-) Inte om man tänker på att de ändå kanske kan rädda livet på det viktigaste man har..
 
Vad tror du?

v29

Har fotat lite idag.. Helt själv!

Det är ju lite kul faktiskt även om jag inte är den som tycker det är kul att vara motivet i bilderna.. Men det är kul att fota med magen för då kanske man kommer kunna se den växa på ett annat sätt.

 
Just nu i skrivande stund känner jag hur lille bebisen där inne bufflar runt och trycker mot väggarna. Det känns som att den gör det mer och mer.. I alla fall hårdare och tydligare än tidigare. Den trycker även tillbaka när jag petar på magen eller trycker med handen. 
 
Börjar nästan tro att det är en riktig bebis där inne..

En uppdatering

Har gått in i v29 (28+2 idag) och mår fortfarande över förväntan!

Jag har känt av höften lite idag dock.. Haft lite ont, men inte så farligt. Jag har ju haft problem med det tidigare så vet inte om det är det eller om det är foglossning på G. Det återstår att se, men jag satsar på att det inte är det. Skulle ju som vara skönt att slippa.

Börjar även märka att benen är väldigt trötta efter en dag på jobbet.. Eller hela jag är trött. Sov en stund idag när jag kom hem och det var skönt. Jag brukar iof sova en stund varje dag när jag har min rast för annars vette tusan om jag hade orkat en hel dag.

Idag var vi hos barnmorskan och kollade läget. Allt verkar se bra ut och bebisen verkar växa. Den hade inte växt så mycket som jag trodde att den skulle gjort och den "avvek" lite från sin egen kurva, men barnmorskan sa att det är absolut inget att fundera över. Bebisen verkar frisk och kry! Skönt att höra! Just nu håller den på och pysslar med nått i magen så hela nedre delen av magen typ darrar..

Lite funderingar inför förlossningen börjar också komma smygande. 11 veckor kvar. Det är ju nästan ingenting! Jag har vetat om att jag varit gravid i ca 24 veckor och det känns som att det var igår jag kissade på den där lilla pinnen.

Det känns skrämmande. Jag vill ha mitt barn nu.. Fast jag kan vänta lite också så jag får mogna lite till. Jag är i alla fall inte så nervös över mammarollen eller tiden efter förlossningen med barnet. Jag är lite rädd för hur min kropp ska må. Jag som redan har en del fysiska besvär och vet att så lite kan göra så mycket.. Jag uppskattar verkligen varje dag som kroppen mår okej! Mina eksem gör mig så illa så ofta och är så hindrande i mitt liv redan som det är så det skulle bli fruktansvärt jobbigt att ha det plus vad förlossningen nu medför för besvär. När den tiden kommer har man säkert fullt upp med barnet så man kanske inte har tid/ork att bry sig om man har ont eller så.. Men det är något som oroar mig såhär innan.

Sen får man ju höra så mycket.. Att det tydligen är betydligt mycket vanligare än man tidigare trott att kvinnan får bestående men i underlivet efter vaginal förlossning. Att kvinnor spricker och att läkarna/sköterskorna inte talar om detta eller inte försöker rätta till det utan de går obehandlade och har så ont att de inte kan sitta.. Att inte kunna hålla tätt.. Jag kan dock tycka att man kanske har lite koll på sin egen snippa och bör väl märka om man har spruckit hela vägen.. Fast man kanske inte vet hur det borde kännas efter att en bebis kommit ut där..

Ja. Jag vet inte.. Vad ska man göra då??? Man har ju som inte så mycket val! Jag står ju här med magen och vill ju ha ut mitt barn på något sätt! För jag vill ju ha det!! Vad ska jag säga? Vill ju inte planera snitt heller för det kan ju försvåra massa saker det också. Puppan klarar sig väl, men det är ju en operation och man får inte barnet på en gång och ja jag vet inte. Vi är ju som skapta för att föda barn och så länge det inte händer nått på vägen så vill jag i alla fall försöka föda vanligt. Men oron finns ändå. Däremot tror jag att jag skulle vilja ta snitt om det skulle bli sätesbjudning. Där ökar ju risker för både mig och barnet.. Men jag vet inte. Bryr mig egentligen inte så mycket så länge jag och barnet överlever. Helst utan större besvär.

Jag känner nästan lite bitterhet mot dom med små söta nyfödda bebisar. De har redan gjort det och kan njuta av oron att vara förälder istället..

Jag är rädd och nervös inför detta. Är dock inte lika rädd och nervös som jag trodde att jag skulle vara, men ändå. Jag tror och hoppas att man ändå ska känna nått slags lugn när värkarna sätter igång och bebisen faktiskt är på väg ut. Så får man väl ta det som det kommer då. Det går ju inte att planera så mycket i förväg heller för man vet ju aldrig hur det blir.

Pyssel!

Jag har sytt en dress i Ullfrotté!
 
Byxor och tröja. Mycket nöjd faktiskt!
 
Mönstret på byxorna är från en Ottobre och tröjan gjorde jag lite på måfå från ett mönster på en body som i sin tur är avritat från en body.. Jag vet inte hur passformen är, men det ser bra ut i alla fall!
 


Jag har även försökt greja i Photoshop, men har en del kvar att lära. Och jag blir så less när det inte går på en gång! Jag har kunnat hantera det på basic-nivå tidigare, men har glömt massor.. Men det får ta den tid det tar..

UVB.

Min UVB-behandling går inte så smidigt.
 
Jag har lärt mig att lamporna är starka.. Väldigt starka! Så man ska verkligen passa sig.
 
Jag todde inte att det skulle vara så viktigt med sekunder framför lampan.. Men jag solade 1.30 min första gången och jag har aldrig varit så bränd i hela mitt liv. EN OCH EN HALV MINUT! Det är ju ingenting! Men som sagt så är de starka lampor! Andra gången (som fick bli 10 dagar senare för att vänta att huden läkt och flagnat färdigt...) så solade jag 45 sek och lik förbannat brände jag mig. Tror dock att det berodde på att jag stod lite för nära och redan var lite bränd.. Dock brände jag mig bara lite på magen och över bysten, men det var inte så farligt och gick över på bara nån dag. Nu solade jag igen (45 sek) och hoppas på att detta ska funka så jag kan fortsätta behandlingen utan att själva behandlingen ska bli allt för jobbig om man ska hålla på och bränna sig.
 
Första gången låg jag ner också, men insåg att det kommer bli problem med en växande mage.. Och jag var lite klumpig så det tog lite tid och energi för att ta mig under lamporna och vända mig och så.. Men som tur är så kan man stå också! Vi fixade till det så det blev ett stående solarium och det funkar mycket bättre!

Jag är så glad över att jag fått möjligheten att sköta behandlingen hemma (även fast jag misslyckats fatalt hittills..)! Då blir det nog att man faktiskt gör det också. Annars måste jag ju ta mig till och från sjukhuset flera ggr i veckan och det tar emot lite mer.
 
Jag har haft det väldigt jobbigt med huden nu.. Eller det är relativt okej på kroppen (förutom brännskadorna då..) men ansiktet har varit jobbigt. Mest att det ser väldigt illa ut kanske.. Sårig i panna och torr och jävlig. Sen kliar det ju som vanligt och jag måste smörja 40 ggr om dagen. Men det är väl normalt för mig.
 
Jag är så jävla less på detta nu! Jag vill kunna få en fin bild på mig själv utan att behöva se ut att vara helt skinnflådd i hela ansiktet... Kunna gå på affären utan att de tittar på mig som om jag var nån pestsmittad. Att kunna känna sig fin på riktigt!
 

RSS 2.0