BBT

Vi har precis klarat ut Battleblock theater - mycket underhållande spel! Men vi har gjort annat också.. Som Linsbiffar, rabarberchutney, rabarbersylt och rabarbersaft (vi har mycket rabarber på gården). Kanske lägger upp nått recept sen.

Nu är det i alla fall bara 2 veckor tills Sam blir 3 månader som innebär vaccination och att jag inte längre får sälja bröstmjölk. Om 1,5 månader får Sam börja smaka mat! Vi kanske dock väntar lite till, men ändå. Det går så fort!

Jag vill ut och fiska, men orkar inte ikväll. Men någon dag i veckan ska vi ut :)

Vi har börjat fundera på att köpa hus.. Det kommer vi så klart göra och det har vi tänkt länge, frågan är bara när? Vi ska in och prata med banken i veckan och se över våra möjligheter om lån. Vi har även kommit fram till var vi helst vill bo och det är inte Rödön faktiskt. Vi trivs jättebra här! Men ska vi köpa hus som vi tänkt bo lääänge i så vill vi bo någonstans där det finns kollektivtrafik för barnens skull. Det blir även lite enklare att hälsa på oss då.

Jag trivs här, men saknar vissa saker ändå, som t.ex att bo på bottenvåningen.. Och vi är lite för grejiga så vi vill ju gärna ha någon som är vårt, som vi kan göra vad vi vill med. Så tänker vi och hoppas att vi får lån snart! :)


Kommentarer
Postat av: Therese (miun)

Ja kollektivtrafik är mycket bra så ni slipper vara taxi jämt! Det är ju också något som kan göra att man inte behöver ha två bilar också.

Svar: Ja, eller det kan i alla fall göra att man inte behöver använda bilarna lika ofta (vi har en skrutt som inte ens är värd att sälja så vi kommer nog ändå ha 2 bilar..) men jag tror det kan vara skönt för barnen att ha lite närmare till kompisar och så senare. Och att de kan ta sig iväg själv :)
Elin

2013-07-14 @ 22:46:50
URL: http://treplusen.blogspot.com
Postat av: Mli

Mmm lins biffar det låter gott:) dela gärna med dig av recept ;) kram

Svar: Ska fixa det här någon dag då :D
Elin

2013-07-18 @ 20:03:47
URL: http://Lifeasacypriot.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0